Cum pot ajuta?

end-logo

Poți ajuta concursul cu o donaţie. Folosim sponsorizarile și donațiile pentru

Partea materială nu ar trebui să aibă un rol decisiv, toți elevii merită șanse egale pentru a reprezenta România la Eurofest, șanse câștigate prin efortul depus și rezultatele lor de la faza naționala. Orice donație contează și le acordă copiilor ocazia să își atingă potențialul!

Alege suma și vei fi redirectionat către pagina securizată PayU. Acolo poți finaliza tranzacția și îți poți exprima opțiunea de a primi un raport al activității fundației la sfârșitul anului fiscal.

 

logo secure donation payu
 

Doi la sută

Poți dona 2% din impozitul pe venit completând formularul 230 - pentru venituri din salarii - ce trebuie depus pana la 15 mai. Nu trebuie completata suma, doar datele contribuabilului. Se depune la Administrația Financiară de care aparține fiecare(sau prin poștă).

Fondurile vor fi folosite pentru a organiza finala națională și pentru a acoperi o parte din cheltuielile participanților la Eurofest.

Concursul primește sponsorizările și donațiile prin intermediul fundației Physis-3, înfiinţată de profesori de fizică şi având ca scop organizarea de activităţi educative care să sprijine dezvoltarea în domeniul fizicii, a creativităţii elevilor, abilităţilor de lucru în echipă şi de comunicare, dar şi pregătirea tinerilor pentru viitor prin găsirea unor soluţii creative şi practice.

Formularul 230.

Mai multe detalii la inscrieri@odysseyofthemind.ro si pe www.doilasuta.ro.

Doi la sută